FBTO autoverzekering

FBTO biedt drie verschillende basisverzekeringen aan: WA, WA-Plus of WA-Casco. Daarnaast biedt FBTO zeven verschillende modules aan om de autoverzekering verder aan te vullen zoals ‘No-claim beschermer’, inzittende verzekering en eigen keuze herstelbedrijf. Bekijk direct alle aanvullende modules die FBTO aanbiedt.
Direct afsluiten >

 

 

Vergelijk de FBTO autoverzekering 2017

Vergelijk de FBTO autoverzekering in 2017 met alle andere autoverzekeringen en maak een bewuste keuze voor een autoverzekering op basis van jouw wensen.

FBTO is door klanten beoordeeld met een 7.6 op Kiyoh en biedt naast autoverzekeringen vele andere verzekeringen aan. Bij elke verzekering die bij FBTO wordt afgesloten wordt een bepaalde staffelkorting verrekend. Hierdoor worden verzekeringen die afgesloten worden bij FBTO goedkoper. Je kunt naast de autoverzekering van FBTO ook de inboedelverzekering van FBTO vergelijken op Verzekeringen Vergelijken. Wacht niet langer en vergelijk alle autoverzekeringen met die van de FBTO en maak een bewuste keuze op basis van jouw wensen.

 

vergelijk-zorgverzekering

 

Klanten beoordelen FBTO met een 7,6

Gebaseerd op 7028 klantbeoordelingen. Bron: Kiyoh

 

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken biedt jou hulp als het gaat om het vergelijken van de FBTO autoverzekering. Wij bieden in samenwerking met Komparu een autoverzekering vergelijker aan die autoverzekeringen met elkaar vergelijkt op basis van jouw wensen qua autoverzekering.