Unive autoverzekering

Unive autoverzekering vergelijken? Op Verzekeringen Vergelijken hebben wij de Unive autoverzekering opgenomen in onze vergelijker. Via deze autoverzekering vergelijker vergelijk je gemakkelijk en eenvoudig de Unive autoverzekering met FBTO en OHRA. Unive biedt naast een standaard WA en WA plus verzekering drie soorten All Risk verzekeringen aan. Direct afsluiten >

Nog niet zeker? Vergelijk de Unive autoverzekering

Ben je nog niet geheel zeker of de autoverzekering van Unive voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere autoverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle autoverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

 

vergelijk-zorgverzekering

 

De autoverzekeringen van Unive:

– All Risk Budget – De meest goedkope all riskverzekering. Hiermee ben je verzekerd voor grote schaden.
All Risk Plus – De meest gekozen all riskverzekering. Je bepaalt zelf welke dekkingen u wilt. Wat je minder belangrijk vindt, laat je weg. Heb je schade, dan ga je naar één van onze schadeherstellers.
All Risk Optimaal – De meest complete all riskverzekering. Je kunt rekenen op gratis haal- en brengservice, gratis vervangend vervoer en de zekerheid van maar liefst 3 jaar Nieuwwaarde- of Occassionwaardegarantie. Bovendien heb je vrije keuze voor een schadehersteller en je betaalt standaard geen eigen risico.
De Unive autoverzekering biedt tot 80% no claim korting aan mocht je in het verleden schadevrij hebben gereden.

 

Klanten beoordelen Unive met een 8,6

Gebaseerd op 172 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

 

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken biedt jou hulp als het gaat om het vergelijken van de Unive autoverzekering. Wij bieden in samenwerking met Komparu een autoverzekering vergelijker aan die autoverzekeringen met elkaar vergelijkt op basis van jouw wensen qua autoverzekering.