De zorgverzekering vergelijken voor 2018 is eenvoudig, gratis en binnen 5 minuten gedaan. Je hebt direct een overzicht van alle zorgverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Je kunt na het vergelijken direct overstappen naar de zorgverzekering van jouw keuze.

Zorgverzekering vergelijken en besparen op uw zorgpremie? Je kunt jouw huidige zorgpremie vergelijken met het huidige aanbod voor 2018. Je ziet direct of je kunt besparen op jouw zorgverzekering. Maak gebruik van de onderstaande zorgverzekering vergelijker en bespaar tot honderden euro’s in 2018 op jouw zorgverzekering. Makkelijk verdient toch!

Zorgverzekering vergelijken is gemakkelijk en snel gedaan. De bovenstaande vergelijker vergelijkt bijna alle Nederlandse zorgverzekeringen. Je kunt na de vergelijking direct overstappen naar de goedkoopste zorgverzekering op basis van jouw persoonlijke wensen. Je ziet direct de maandelijkse zorgpremie staan. Vergelijk jouw zorgverzekering en bespaar tot honderden euro’s op jouw zorgverzekering in 2018.

Er zijn ook een aantal alternatieve zorgverzekering vergelijkers om jouw zorgverzekering met te vergelijken. Wij hebben deze overzichtelijk op een rij geplaatst voor je.

Eigen risico is in 2018 bepaald op 385 euro, net zoals in 2017. Echter bieden in 2018 een aantal zorgverzekeraars aan om 10 euro korting te krijgen op het eigen risico. Voor deze zorgverzekeraars komt het eigen risico op 375 euro.

Diverse zorgverzekeraars bieden weer vrije zorgkeuze aan. Ook in 2018 kunt hier voor kiezen. Lees meer over de vrije zorgkeuze

Zorgverzekering vergelijken 2018
4.3 (86.36%) 22 votes