agis zorgverzekering

Agis bood verschillende zorgverzekeringen aan in Nederland en was een van de grootste aanbieders als het gaat om zorgverzekeringen. Ook Agis zorgvezekering hadden wij opgenomen in onze zorgverzekering vergelijker. Vanaf heden kun je geen zorgverzekeringen meer afsluiten bij Agis, Agis is vanaf 1 januari 2015 Zilveren Kruis Achmea

Vergelijk vandaag nog jouw zorgsituatie met de huidige zorgverzekering en kijk hoe u kunt besparen op jaarbasis, het leven is al duur genoeg vindt u ook niet?

 

Nog niet zeker? Vergelijk de Agis zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van Agis voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

vergelijk-zorgverzekering

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu. Daarnaast bieden wij een aantal exclusieve kortingen via onze website op zorgverzekeringen.