avero zorgverzekering

De Avera Achmea zorgverzekering 2019 is afsluitbaar in twee varianten. De restitutiepolis en de natura polis. De maandpremies voor 2019 zijn € 126,95 en € 133,75. Deze maandpremies hebben een eigen risico van € 385,- en kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Bereken jouw premie >

Basispakket Avero Achmea 2019

Select Zorg Plan
Natura polis
€ 126,95 p.m.
U betaalt minder premie dan bij Keuze Zorg Plan
U kunt kiezen uit een groot aanbod gecontracteerde zorgverleners in Nederland
U ontvangt 100% vergoeding bij alle zorgverleners waarmee wij een contract hebben
U ontvangt 75% vergoeding van het gemiddeld door ons gecontracteerde tarief bij zorgverleners waar wij geen contract mee hebben.
U kunt gebruik maken van onze extra services: Zorgversneller, Behandelinformatie Plus, de Vakantiedokter en Eurocross Assistance Alarmcentrale voor spoedeisende medische hulp in het buitenland.
Keuze Zorg Plan
Restitutiepolis
€ 133,75 p.m.
U heeft volledige keuzevrijheid uit alle zorgverleners in Nederland.
U ontvangt 100% vergoeding bij alle zorgverleners waarmee wij een contract hebben.
U ontvangt 100% vergoeding van het standaardtarief bij zorgverleners waar wij geen contract mee hebben.
U kunt gebruik maken van onze extra services: Zorgversneller, Behandelinformatie Plus, de Vakantiedokter en Eurocross Assistance Alarmcentrale voor spoedeisende medische hulp in het buitenland.
 

Nog niet zeker? Vergelijk de Avero Achmea zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van Avero Achmea voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Vergelijk zorgverzekering

Klanten beoordelen Avero Achmea met een 7,2

Gebaseerd op 41 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken biedt jou hulp als het gaat om het vergelijken van de Avero Achmea zorgverzekering. Wij bieden in samenwerking met Komparu een zorgverzekering vergelijker aan die zorgverzekeringen met elkaar vergelijkt op basis van jouw wensen qua zorgverzekering.