bewuzt zorgverzekering

In 2019 zijn er wederom weer zorgverzekeringen die zich als goedkoopste zorgverzekering in de markt zetten. Bewuzt zorgverzekering is een van de goedkoopste zorgverzekeringen die er in 2019 worden aangeboden. Wij hebben Bewuzt zorgverzekering ook in onze online zorgverzekering vergelijker opgenomen, zodat u uw huidige zorgpremie kunt vergelijken met het huidige aanbod voor 2019.  Direct afsluiten >

Basispakket Bewuzt 2019

Basisverzekering 1 2019
€ 105,95,- p.m.
Eigen risico 385,-
Basisverzekering 2 2019
€ 90,95 p.m.
Eigen risico € 385,- + vrijwillige eigen bijdrage € 500,-
Besparen op uw zorgverzekering
Elke situatie is uniek en hierom raden wij iedereen aan om zijn of haar zorgverzekering te vergelijken via de online zorgverzekering vergelijker. Bewuzt hanteert in 2019 een premie van 105,95 euro, voor de basis verzekering. Hiernaast biedt Bewuzt zorgverzekering ook aanvullende pakketten aan. Hoe meer pakketten u aangaat met Bewuzt, hoe hoger uw staffelkorting.

In 5 minuten vergelijkt u Bewuzt zorgverzekering met alle andere zorgverzekeraars. Start de vergelijker en bespaar tot 300 euro per jaar.

vergelijk-zorgverzekering

Klanten beoordelen Bewuzt met een 5,8

Gebaseerd op 40 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu. Daarnaast bieden wij een aantal exclusieve kortingen via onze website op zorgverzekeringen.