CZdirect zorgverzekering

CZdirect zorgverzekeringCZdirect is een speciale online jongerenverzekering waarbij je alles zelf online kunt regelen. CZdirect heeft een zorgpremie in 2020 van € 114,95 per maand met een eigen risico van € 385,-. Je kunt de CZdirect zorgverzekering uitbreiden met een aanvullende zorgverzekering en/of tandartsverzekering op basis van jouw wensen. Direct afsluiten of vergelijk deze CZdirect

Ben je ouder dan 18 jaar en wil je snel, gemakkelijk, betrouwbaar en gewoon goed verzekerd zijn? Dan is CZdirect een goede keuze voor jou, vergelijk en kies jouw ideale zorgverzekering.

Nog niet zeker? Vergelijk de CZdirect zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de aanvullende zorgverzekeringen van CZdirect voldoen aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Bekijk ook de aanvullende zorgverzekering van CZdirect of de tandartsverzekeringen

Klanten beoordelen CZdirect met een 7,9
Gebaseerd op 2086 klantbeoordelingen. Bron: KiyOh

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu.