de-amersfoortse-zorgverzekering

De Amersfoortse zorgverzekering heeft een zorgpremie van € 133,30 per maand in 2019. Bij zorgverzekeraar Amersfoortse heb je een vrije zorgkeuze van zorgverlener. De Amersfoortse biedt slechts 1 variant qua basisverzekering aan. Daarnaast biedt De Amersfoortse verschillende aanvullende zorgverzekeringen en tandartsverzekeringen aan in 2019. Sluit de zorgverzekering direct af of vergelijk De Amersfoortse zorgverzekering met alle andere zorgverzekeringen.

Basispakket De Amersfoortse 2019

Basisverzekering 2019
restitutiepolis
€ 133,30 p.m.
100% vergoeding bij alle zorgverleners waar wij een contract mee hebben
100% vergoeding van het marktconforme tarief bij zorgverleners waar wij geen contract mee hebben
€ 133,30 bij een eigen risico van € 385 (exclusief collectiviteitskorting)
Basisverzekering 2019
restitutiepolis
€ 110,80 p.m.
100% vergoeding bij alle zorgverleners waar wij een contract mee hebben
100% vergoeding van het marktconforme tarief bij zorgverleners waar wij geen contract mee hebben
€ 110,80 bij een eigen risico van € 885 (exclusief collectiviteitskorting)

Nog niet zeker? Vergelijk de De Amersfoortse zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van De Amersfoortse voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Vergelijk zorgverzekering

Review De Amersfoortse zorgverzekering

 • De Amersfoortse is een heel goede verzekeraar

  Hans M.
  De Amersfoortse is een heel goede verzekeraar. Ik ben in aug. 2014 in een ziekenhuis terecht gekomen, vervolgens diverse problemen gekregen en in 2015 weer thuis ( precis een jaar.) Ben invalide geworden, mis mijn twee benen. De Amersfoortse heeft al die tijd geen een keer vervelend gedaan, ivm vergoedingen. Dit is voor ons zo'n geruststelling, dat wij niet nog een zorg er bij hebben, of alles wel wordt betaald. Dus met andere woorden, zij verdienen een hele grote pluim.
 • Ongelofelijk slecht

  Marcel
  Dekking van de zorgkosten staat niet in verhouding met de maandelijkse premie. Daarnaast is deze zorgverzekeraar slecht telefonisch bereikbaar (gemiddelde wachttijd over de laatste 3 contactmomenten 18 min). Vragen met betrekking tot eventuele vergoedingen worden telefonisch al afgewezen. Ongelofelijk slecht.

Klanten beoordelen De Amersfoortse met een 6,8

Gebaseerd op 21 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

 

Welke voordelen heeft De Amersfoortse?

 • 100% vrije zorgkeuze

  Met de zorgverzekering van De Amersfoortse heb je 100% vrije zorgkeuze. Dat betekent voor jou:
  – Bepaal zelf naar welk(e) zorgverlener, apotheek of ziekenhuis je gaat
  – Ontvang geen rekening van zorgverleners met wie wij een afspraak hebben
  – We vergoeden ook de rekening als je zorgverlener geen afspraak met ons heeft

 • Wachtlijstbemiddeling

  Wachten op een behandeling is nooit leuk. Zeker niet als je pijn hebt of beperkt bent in je dagelijkse doen en laten. Onze zorgadviseurs zijn verpleegkundige en weten de weg bij ziekenhuizen, behandelcentra en zorginstellingen. Zij kunnen je helpen om in een ander ziekenhuis of behandelcentrum een afspraak te maken.

 • Eenvoudig online declareren

  Heb je een rekening van een zorgverlener ontvangen? Bijvoorbeeld omdat we geen afspraak hebben met de zorgverlener van jouw keuze? Dan kan je deze rekening eenvoudig online bij ons declareren via Mijn Zorg of via de app van De Amersfoortse.

Over Verzekeringen Vergelijken

Verzekeringen Vergelijken biedt jou hulp als het gaat om het vergelijken van de De Amersfoortse zorgverzekering. Wij bieden in samenwerking met Komparu een zorgverzekering vergelijker aan die zorgverzekeringen met elkaar vergelijkt op basis van jouw wensen qua zorgverzekering.