De Amersfoortse zorgverzekering

De Amersfoortse zorgverzekeringDe Amersfoortse zorgverzekering heeft een zorgpremie van xxx per maand in 2020. Bij zorgverzekeraar Amersfoortse heb je een vrije zorgkeuze van zorgverlener. De Amersfoortse biedt slechts 1 variant qua basisverzekering aan. Daarnaast biedt De Amersfoortse verschillende aanvullende zorgverzekeringen en tandartsverzekeringen aan in 2020. Sluit de zorgverzekering direct af of vergelijk De Amersfoortse zorgverzekering met alle andere zorgverzekeringen.

100% vrije keuze
Met de zorgverzekering van De Amersfoortse heb je 100% vrije zorgkeuze. Dat betekent voor jou:
– Bepaal zelf naar welk(e) zorgverlener, apotheek of ziekenhuis je gaat
– Ontvang geen rekening van zorgverleners met wie wij een afspraak hebben
– We vergoeden ook de rekening als je zorgverlener geen afspraak met ons heeft

Wachtlijstbemiddeling
Wachten op een behandeling is nooit leuk. Zeker niet als je pijn hebt of beperkt bent in je dagelijkse doen en laten. Onze zorgadviseurs zijn verpleegkundige en weten de weg bij ziekenhuizen, behandelcentra en zorginstellingen. Zij kunnen je helpen om in een ander ziekenhuis of behandelcentrum een afspraak te maken.

Eenvoudig online declareren
Heb je een rekening van een zorgverlener ontvangen? Bijvoorbeeld omdat we geen afspraak hebben met de zorgverlener van jouw keuze? Dan kan je deze rekening eenvoudig online bij ons declareren via Mijn Zorg of via de app van De Amersfoortse.

Nog niet zeker? Vergelijk de De Amersfoortse zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van De Amersfoortse voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken biedt jou hulp als het gaat om het vergelijken van de De Amersfoortse zorgverzekering. Wij bieden in samenwerking met Komparu een zorgverzekering vergelijker aan die zorgverzekeringen met elkaar vergelijkt op basis van jouw wensen qua zorgverzekering.