De Friesland zorgverzekering

De Friesland zorgverzekeringDe Friesland Zorgverzekering streeft naar een scherpe premie polis met een aantal aantrekkelijke extra’s zo kun je gemakkelijk online je declaraties indienen. De Friesland biedt de gelegenheid om je eigen risico’s gespreid over het jaar te betalen en hebben ook een handige App. De zorgpremie voor 2019 is vanaf € 106,75 per maand met een eigen risico van € 385,-. Direct afsluiten >

Naast de 3 basisverzekeringen worden er 4 aanvullende en 3 tandartsverzekeringen aangeboden

Nog niet zeker? Vergelijk de De Friesland zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van De Friesland voldoen aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Klanten beoordelen De Friesland met een 7,4
Gebaseerd op 108 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu.