delta lloyd zorgverzekering

De Delta Lloyd zorgverzekering is een restitutiepolis, oftewel, je hebt de vrije keuze van zorg. De zorgpremie van de Delta Lloyd zorgverzekering is € 114,80 voor 2018. De zorgpremie van 2019 is nog niet bekend. Delta Lloyd biedt twee extra service bij haar zorgverzekering, namelijk: Een second opinion vragen aan een (internationale) topspecialist via Best Doctors® en 24/7 medische vragen stellen aan de Delta Lloyd Gezondheidslijn.
Sluit direct de de zorgverzekering van Delta Lloyd af en ontvang 4% extra korting op jouw zorgpremie en tot 10% op de aanvullende zorgverzekering. Direct afsluiten >
Delta Lloyd biedt 6 verschillende aanvullende zorgverzekeringen, 1 zorgmodule en 4 verschillende tandartsverzekeringen aan in 2019.

Basispakket Delta Lloyd 2019

Basisverzekering
Restitutiepolis
€ 114,80 p.m.
Second opinion door een (internationale) topspecialist via Best Doctors©
24/7 medische vragen stellen aan de Delta Lloyd Gezondheidslijn
Gespreid betalen verplicht eigen risico

Nog niet zeker? Vergelijk de Delta Lloyd zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van Delta Lloyd voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Vergelijk zorgverzekering

Klanten beoordelen Delta Lloyd met een 8,2

Gebaseerd op 30 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken biedt jou hulp als het gaat om het vergelijken van de Delta Lloyd zorgverzekering. Wij bieden in samenwerking met Komparu een zorgverzekering vergelijker aan die zorgverzekeringen met elkaar vergelijkt op basis van jouw wensen qua zorgverzekering.