DSW zorgverzekering

DSW zorgverzekeringDe DSW zorgverzekering 2020 is vastgesteld op € 118,- ( vorig jaar € 112 ) voor de basisverzekering. De jaarpremie is € 1.416,-. De DSW zorgverzekering is een restitutiepolis, oftewel, je mag zelf kiezen waar je jouw zorg afneemt. Direct afsluiten

Naast de basisverzekering biedt DSW ook in 2020 een viertal aanvullende pakketten aan. Lees meer over de aanvullende pakketten van DSW.

Nog niet zeker? Vergelijk de DSW zorgverzekering 2020.
Ben je nog niet zeker of de DSW zorgverzekering 2019 voor jou de beste keuze is? Maak dan gebruik van onze zorgverzekering vergelijker waarbij alle Nederlandse zorgverzekeringen met elkaar worden vergelijken op basis van jouw wensen. Vergelijk direct >

DSW is in 2018 beoordeeld door haar klanten met een 8,4. Verder is het mogelijk om bij de DSW zorgverzekering online te declareren en zorgen zij voor een snelle uitbetaling.

Klanten beoordelen DSW met een 8,4

Gebaseerd op 73 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond.nl

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu.