iza-cura-zorgverzekering

IZA Cura zorgverzekering biedt net zoals CZ zorgverzekering een aparte zorgverzekering aan voor consumenten met een lager inkomen. Deze aparte zorgverzekeringen worden in samenwerking met gemeentes gedaan en is helaas niet landelijk van toepassing.Als uw gemeente een samenwerking heeft met CZ of met IZA Cura dan kunt u kiezen voor een dergelijke zorgverzekering.

Wilt u weten of uw gemeente deel neemt aan deze pakketten dan verwijzen wij u naar de website van IZA Cura.

Vooraf raden wij u wel aan om een vergelijking te doen van alle zorgverzekeringen die beschikbaar zijn in 2019. Dit kunt u doen door onze unieke zorgverzekering vergelijker te starten. U weet binnen 5 minuten wat voor u de goedkoopste zorgverzekering is voor 2019.

Nog niet zeker? Vergelijk de IZA CURA zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van IZA CURA voldoen aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

vergelijk-zorgverzekering

Klanten beoordelen IZA CURA met een 7

Gebaseerd op 29 klantbeoordelingen. Bron: Zorgkiezer

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu. Daarnaast bieden wij een aantal exclusieve kortingen via onze website op zorgverzekeringen.