IZA Zorgverzekering 2019 heeft een zorgpremie in 2019 van € 119,70.  Liever een vrije zorgkeuze? Dan komt de zorgpremie op € 124,75 per maand met een eigen risico van € 385,- IZA biedt naast de basisverzekering een aantal aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen aan in 2019. Bereken jouw premie >

Basispakket IZA 2019

IZA ruime keuze 2019
€ 119,70 p.m.
Je kunt terecht bij een ruim aantal zorgaanbieders die een contract hebben met IZA. Bij zorgaanbieders met contract krijg je maximaal 100% vergoed. Bij zorgaanbieders zonder contract krijg je maximaal 80% vergoed.
IZA eigen keuze 2019
€ 124,75 p.m.
Je hebt vrije keuze uit zorgaanbieders. Je krijgt altijd maximaal 100% van het marktconforme tarief vergoed.
Bekijk ook de aanvullende zorgverzekeringen 2018 van IZA.

Nog niet zeker? Vergelijk de IZA zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van IZA voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Vergelijk zorgverzekering

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu. Daarnaast bieden wij een aantal exclusieve kortingen via onze website op zorgverzekeringen.