onvz zorgverzekering

ONVZ heeft net als alle andere zorgverzekeraars een uitgebreid pakket als het gaat om de aanvullende pakketten, echter qua basispakket is er slechts 1 keuze ( restitutiepolis, vrije zorgkeuze ). Het basispakket van ONVZ zorgverzekering heeft de wettelijke eigen risico van € 385 en kost € 106,65. Direct afsluiten >

De aanvullende pakketten in 2019 van ONVZ zorgverzekering zijn wisselend en beginnen bij 9 euro per maand. Om een goede berekening te maken van de zorgverzekering 2019 hebben wij voor jou een online zorgverzekering vergelijker online gezet. In deze zorgverzekering vergelijker kun je naast de zorgverzekering van ONVZ ook andere zorgverzekeraars vergelijken met hun basis, aanvullende pakketten en tandartsverzekeringen.

 

Basispakket ONVZ 2019

Nog niet zeker? Vergelijk de ONVZ zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van ONVZ voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

vergelijk-zorgverzekering

Zie hier de totale zorgverzekering vergoedingen voor 2019.

Klanten beoordelen ONVZ met een 7,4

Gebaseerd op 111 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu. Daarnaast bieden wij een aantal exclusieve kortingen via onze website op zorgverzekeringen.