Salland zorgverzekering

Salland zorgverzekeringSalland Zorgverzekeringen is een zorgverzekeraar met lange historie van al meer dan 150 jaar. Het is de regionale zorgverzekeraar die streeft naar zorg die zowel toegankelijk als betaalbaar is. Bij Salland kun je kiezen uit een basisverzekering, 4 aanvullende verzekering en 3 tandartsverzekeringen. De zorgpremie voor de Salland zorgverzekering is in 2020 € 113,90 per maand met een eigen risico van € 385,-. Direct afsluiten >

Nog niet zeker? Vergelijk de Salland zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van Salland voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Klanten beoordelen Salland met een 8,6
Gebaseerd op 39 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Eigen Risico
Het eigen risico is bepaald op € 385 per jaar. Naast het vastgestelde eigen risico kan er gekozen worden op het vrijwillige eigen risico op te hogen. Dit kan tot maximaal € 875, hoe hoger het vrijwillige eigen risico hoe lager de maandpremie.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers.