Unive zorgverzekering

Unive zorgverzekeringUnivé biedt drie verschillende basis zorgverzekeringen aan in 2020. De Univé Zorg Select, Zorg geregeld en Zorg vrij. De Univé Zorg Select heeft een maandpremie vanaf € 107,95 in 2020. De basis zorgverzekering van Univé is uit te breiden met enkele aanvullende zorgverzekeringen en/of tandartsverzekering. Meer weten over de Unive zorgverzekering? Scroll dan naar beneden. Al overtuigd van de Univé zorgverzekering? Stap dan direct over >

Via onze unieke zorgverzekering vergelijker kunt u alle zorgverzekeraars vergelijken, waaronder ook de Univé zorgverzekering. U kunt in onze vergelijker aangeven wat uw wensen zijn op het gebied van de aanvullende verzekering. Op deze manier maakt u de beste keuze voor uw zorgsituatie.

Nog niet zeker? Vergelijk de Univé zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van Unive voldoen aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Klanten beoordelen Univé met een 6,4
Gebaseerd op 118 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Eigen Risico
Het eigen risico is bepaald op € 385 per jaar. Naast het vastgestelde eigen risico kan er gekozen worden op het vrijwillige eigen risico op te hogen. Dit kan tot maximaal € 875, hoe hoger het vrijwillige eigen risico hoe lager de maandpremie.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers.