vgz zorgverzekering

De VGZ zorgverzekering 2019 drie varianten hebben. Deze keuze wordt jou aangeboden zodat jij een VGZ zorgverzekering af kan sluiten die aansluit op jouw wensen. De basis zorgverzekering van VGZ was beschikbaar vanaf € 120,95 in 2019. De maandpremies voor de VGZ zorgverzekering 2019 vrije keuze is € 126,95 met een eigen risico van € 385,-. Direct afsluiten >

Basispakket VGZ 2019

VGZ Ruime Keuze
Natura polis
€ 120,95 p.m.
Huisartsenzorg krijgt u altijd vergoed
Zorgaanbieder met contract: Maximaal 100% vergoed
Zorgaanbieder zonder contract: Maximaal 80% vergoed
Ruim aantal zorgaanbieders met contract
 
VGZ Eigen Keuze
Restitutie polis
€ 126,95 p.m.
Huisartsenzorg krijgt u altijd vergoed
Zorgaanbieder met contract: Maximaal 100% vergoed
Zorgaanbieder zonder contract: Maximaal 100% vergoed
Vrije keuze uit zorgaanbieders
 

Nog niet zeker? Vergelijk de VGZ zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de zorgverzekering van VGZ voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

vergelijk-zorgverzekering

De VGZ eigen keuze is een restitutie verzekering dat wil zeggen dat je 100% vergoeding krijgt bij alle zorgaanbieders die een met VGZ een contract hebben. Daarnaast worden de zorgaanbieders zonder contract met VGZ 100% marktconform vergoedt. De VGZ ruime keuze en VGZ goede keuze zijn beide natura zorgverzekeringen waarbij zorgaanbieders met een contract 100% vergoed worden echter niet aangesloten zorgaanbieders hebben een afwijkend vergoedingsmodel. Lees meer op Vrije zorgkeuze VGZ.

Naast de basisverzekering biedt VGZ ook verschillende aanvullende verzekeringen aan.
Deze lopen uiteen van € 7,49 t/m € 30,14 per maand. Bekijk hier direct de aanvullende verzekeringen van VGZ of de VGZ tandartsverzekeringen.

Klanten beoordelen VGZ met een 7,6

Gebaseerd op ‎1.383 klantbeoordelingen. Bron: Independer

Wacht niet langer met vergelijken en begin vandaag nog met besparen op uw zorgverzekering.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu. Daarnaast bieden wij een aantal exclusieve kortingen via onze website op zorgverzekeringen.