Zekur zorgverzekering

ZEKUR zorgverzekering gaat voor goed en goedkoop. ZEKUR is een online verzekeraar, dat zorg samen met de scherpe afspraken met zorgaanbieders ervoor dat ZEKUR de goedkoopste basisverzekering van Nederland aanbiedt. Je kunt kiezen voor een basisverzekering, 2 aanvullende verzekeringen en een tandartsverzekering. Direct afsluiten

ZEKUR zorgverzekering is onderdeel van VGZ en biedt net als alle andere zorgverzekeraars in Nederland verschillende aanvullende verzekeringen.

 

Basispakket ZEKUR 2019

Gewoon ZEKUR
Natura polis
€ 92,- p.m.
Eigen Risico : € 385,- ( verplicht )
Gewoon ZEKUR is een naturapolis. Je maakt dan gebruik van de zorgaanbieders waarmee ZEKUR een contract heeft. ZEKUR maakt afspraken over de kosten en de kwaliteit. Zo blijft de premie laag en ben je verzekerd van goede zorg! Je kiest zelf je huisarts. Voor spoedeisende hulp kun je natuurlijk ook naar een zorgaanbieder waarmee wij geen afspraken hebben gemaakt. Je kunt dan naar elke huisarts, de huisartsenpost of naar het ziekenhuis.
Gewoon ZEKUR Vrij
Restitutie polis
€ 105,53 p.m.
Eigen Risico : € 385,- ( verplicht )
Gewoon ZEKUR Vrij is een restitutiepolis. Je kiest dan zelf je arts, specialist of ziekenhuis. De zorgaanbieder hoeft geen contract met ZEKUR te hebben. Weet je niet welke zorgaanbieder je moet kiezen? In de Zorgvinder vind je de zorgaanbieders waarmee ZEKUR een contract heeft. Je bent dan verzekerd van goede zorg en je voorkomt dat je een lagere vergoeding krijgt.

Nog niet zeker? Vergelijk de ZEKUR zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van ZEKUR voldoen aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Klanten beoordelen ZEKUR met een 6,2

Gebaseerd op 26 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu. Daarnaast bieden wij een aantal exclusieve kortingen via onze website op zorgverzekeringen.