ZEKUR zorgverzekering

ZEKUR zorgverzekeringZEKUR zorgverzekering gaat voor goed en goedkoop. ZEKUR is een online verzekeraar, dat zorg samen met de scherpe afspraken met zorgaanbieders ervoor dat ZEKUR de goedkoopste basisverzekering van Nederland aanbiedt. Je kunt kiezen voor een basisverzekering, 2 aanvullende verzekeringen en een tandartsverzekering. Direct afsluiten

ZEKUR zorgverzekering is onderdeel van VGZ en biedt net als alle andere zorgverzekeraars in Nederland verschillende aanvullende verzekeringen.

Nog niet zeker? Vergelijk de ZEKUR zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van ZEKUR voldoen aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Klanten beoordelen ZEKUR met een 6,2
Gebaseerd op 26 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Eigen Risico
Het eigen risico is bepaald op € 385 per jaar. Naast het vastgestelde eigen risico kan er gekozen worden op het vrijwillige eigen risico op te hogen. Dit kan tot maximaal € 875, hoe hoger het vrijwillige eigen risico hoe lager de maandpremie.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers.