ziezo zorgverzekering

ZieZo is een nieuw label van Zilveren Kruis Achmea. ZieZo biedt een natura zorgverzekering aan en heeft een zorgpremie van € 96,75 per maand in 2017. De nieuwe zorgverzekeraar biedt twee aanvullende verzekeringen aan, waarmee belangrijke dekkingen zoals fysiotherapie en buitenlandzorg gedekt worden. Direct afsluiten >

Ook kan er gekozen worden uit twee tandartsverzekeringen met een vergoeding van maximaal 500 euro. ZieZo biedt een applicatie aan, waarmee zorgkosten direct gedeclareerd kunnen worden.

Basispakket ZieZo 2019

ZieZo Selectief 2018
Budgetpolis
€ 96,95 p.m.
100% vergoed bij een beperkt aantal ziekenhuizen en alle andere zorgverleners met een contract.
75% van het gemiddeld gecontracteerd tarief vergoed bij zorgverleners zonder contract en ziekenhuizen die niet zijn geselecteerd.
Een aantal hulpmiddelen bestelt u online bij een geselecteerde leverancier
ZieZo Basis 2018
Natura
€ 102,50
100% vergoed bij alle ziekenhuizen en alle zorgverleners met een contract.
75% van het gemiddeld gecontracteerd tarief vergoed bij zorgverleners zonder contract.
Een aantal hulpmiddelen bestelt u online bij een geselecteerde leverancier.

Nog niet zeker? Vergelijk de ZieZo zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van ZieZo voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

vergelijk-zorgverzekering

Klanten beoordelen ZieZo met een 5,2

Gebaseerd op 234 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu. Daarnaast bieden wij een aantal exclusieve kortingen via onze website op zorgverzekeringen.