ZieZo zorgverzekering

ZieZo zorgverzekeringZieZo is een nieuw label van Zilveren Kruis Achmea. ZieZo biedt een natura zorgverzekering aan en heeft een zorgpremie van € 105,25 per maand in 2020. De nieuwe zorgverzekeraar biedt twee aanvullende verzekeringen aan, waarmee belangrijke dekkingen zoals fysiotherapie en buitenlandzorg gedekt worden. Direct afsluiten >

Ook kan er gekozen worden uit twee tandartsverzekeringen met een vergoeding van maximaal 500 euro. ZieZo biedt een applicatie aan, waarmee zorgkosten direct gedeclareerd kunnen worden.

Nog niet zeker? Vergelijk de ZieZo zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van ZieZo voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Klanten beoordelen ZieZo met een 5,2
Gebaseerd op 234 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Eigen Risico
Het eigen risico is bepaald op € 385 per jaar. Naast het vastgestelde eigen risico kan er gekozen worden op het vrijwillige eigen risico op te hogen. Dit kan tot maximaal € 875, hoe hoger het vrijwillige eigen risico hoe lager de maandpremie.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers.