Zilveren Kruis zorgverzekering

Zilveren Kruis zorgverzekeringZilveren Kruis, dochter van Achmea heeft haar premies bekend gemaakt voor de zorgpremie 2020. Zoals alle zorgverzekeringen, stijgt ook bij Zilveren Kruis zorgpremie in 2020. De maandpremie voor de zorgverzekering is vanaf € 115,95. Zilveren Kruis biedt drie verschillende basisverzekeringen aan. Deze basisverzekeringen zijn uitbreidbaar met aanvullende zorgverzekeringen. Direct afsluiten >

Nog niet zeker? Vergelijk de Zilveren Kruis zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van Zilveren Kruis voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Klanten beoordelen Zilveren Kruis met een 5,2
Gebaseerd op ‎234 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Eigen Risico
Het eigen risico is bepaald op € 385 per jaar. Naast het vastgestelde eigen risico kan er gekozen worden op het vrijwillige eigen risico op te hogen. Dit kan tot maximaal € 875, hoe hoger het vrijwillige eigen risico hoe lager de maandpremie.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers.