Zorg en Zekerheid zorgverzekering

zorg en zekerheid zorgverzekeringDe zorgverzekering van Zorg en Zekerheid heeft een maandpremie vanaf € 120,20 per maand met een eigen risico van € 385,-. De basisverzekering met vrije zorgkeuze heeft een zorgpremie van € 126,- in 2020. De basisverzekering van Zorg en Zekerheid kan uitgebreid worden met een aanvullende zorgverzekering / tandartsverzekering. Direct afsluiten of vergelijk Zorg en Zekerheid

Nog niet zeker? Vergelijk de Zorg en Zekerheid zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van Zorg en Zekerheid voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Klanten beoordelen Zorg en Zekerheid met een 9,2
Gebaseerd op 44 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Eigen Risico
Het eigen risico is bepaald op € 385 per jaar. Naast het vastgestelde eigen risico kan er gekozen worden op het vrijwillige eigen risico op te hogen. Dit kan tot maximaal € 875, hoe hoger het vrijwillige eigen risico hoe lager de maandpremie.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers.