delta loyd autoverzekering
Met een Delta Lloyd autoverzekering ben je goed beschermd. Kom je met de auto in de problemen door onder andere een verkeersongeval, brand of diefstal dan krijg je bij Delta Lloyd dag en nacht hulp. Je kunt op Verzekeringen Vergelijken de Delta Lloyd autoverzekering vergelijken of Direct afsluiten >

Je kunt kiezen voor alleen de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering). Hiermee ben je verzekerd tegen schade die je met jouw auto toebrengt aan anderen.Je kunt ook kiezen voor een uitgebreidere autoverzekering. Dan is bijvoorbeeld de schade aan jouw eigen auto ook verzekerd.
Delta Loyd biedt 3 standaard autoverzekeringen aan (WA, WA plus en All Risk) hiernaast kun je met verschillenden pakketten je dekking uitbreiden.

Nog niet zeker? Vergelijk de Delta Lloyd autoverzekering

Ben je nog niet geheel zeker of de autoverzekering van Delta Lloyd voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere autoverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle autoverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Autoverzekering vergelijken

 

Klanten beoordelen Delta Lloyd met een 7,8

 

Gebaseerd op 1531 klantbeoordelingen. Bron: Independer

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken biedt jou hulp als het gaat om het vergelijken van de Delta Loyd autoverzekering. Wij bieden in samenwerking met Komparu een autoverzekering vergelijker aan die autoverzekeringen met elkaar vergelijkt op basis van jouw wensen qua autoverzekering.

Delta Loyd Autoverzekering 2018
3.7 (73.33%) 3 votes