Ditzo autoverzekeringDitzo biedt drie verschillende autoverzekeringen in 2019 aan. De WA, Casco beperkt en Casco Allrisk. Naast deze dekkingen kan de autoverzekering van Ditzo aangevuld worden Schade inzettende en Rechtsbijstand. De Ditzo autoverzekering wordt beoordeeld met een 8.6. Direct afsluiten

Bij de Ditzo autoverzekering kan de korting oplopen tot 75% en zijn schadevrije jaren 3 jaar geldig. Ditzo heeft een eigen herstelnetwerk van auto schade bedrijven en daardoor ontvang je voordeel bij auto reparaties. Naast de autoverzekering kan er pechhulp afgesloten worden, hierdoor is een ANWB abonnement niet meer nodig.

Ditzo autoverzekering 2019 vergelijken

De Ditzo autoverzekering kun je vergelijken via onze autoverzekering vergelijker. Het vergelijken van autoverzekeringen is eenvoudig en snel gedaan. Binnen enkele minuten weet jij of de OHRA, FBTO of Ditzo autoverzekering jouw beste keuze is. Wacht niet langer en start met vergelijken. [eafl id=”2539″ name=”Ditzo autoverzekering” text=”Ditzo autoverzekering”]Na het vergelijken kun je direct overstappen de verzekeraar van jouw keuze. Direct vergelijken >

Vergelijk autoverzekeringen

Aanvullende dekkingen
De Ditzo autoverzekering kan aangevuld worden met 4 extra modules, extra zekerheid. De schade inzittenden, rechtsbijstand motorrijtuigen en pechhulp. Hiernaast kan er gekozen worden om navigatie of andere apparatuur extra te verzekeren. Tot wel 3.500 euro.

Extra korting bij een 2de autoverzekering
Bij Ditzo krijg je, als je een tweede autoverzekering afsluit, korting op deze premie. De Ditzo autoverzekering kan dus erg interessant zijn als je twee auto hebt.

Vergelijk autoverzekeringen

Meer informatie over de dekkingen?
Bekijk op de uitgebreide dekkingen op Ditzo dekkingen autoverzekering.

Klanten beoordelen Ditzo met een 8,6

Gebaseerd op 41 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken biedt jou hulp als het gaat om het vergelijken van autoverzekeringen. Wij bieden in samenwerking met Komparu een autoverzekering vergelijker aan die autoverzekeringen met elkaar vergelijkt op basis van jouw wensen qua autoverzekering.

Ditzo autoverzekering 2019
4.1 (82.86%) 7 votes