FBTO woonverzekeringFBTO biedt drie verschillende woonverzekeringen aan die een schade vergoeden tot 450.000 euro. De woonhuisverzekering vergoedt tot 450.000 en de inboedelverzekering tot 150.000 euro en bij de inboedelverzekering krijg je 15% korting op je verzekering als je huis goed beveiligd is en je spullen zijn verzekerd tijdens de verhuizing of 2 jaar in opslag. Direct afsluiten >

Nog niet zeker? Vergelijk de FBTO woonverzekering

Ben je nog niet geheel zeker of de woonverzekering van FBTO voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere woonverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle woonverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

vergelijk-zorgverzekering

FBTO biedt drie woonverzekeringen aan:

  • Inboedelverzekering
  • Woonhuisverzekering ( opstalverzekering )
  • Aansprakelijkheidsverzekering

De FBTO inboedelverzekering

FBTO rekent de volgende voorwerpen als inboedel en worden dus gedekt door de verzekering: fiets, kleding, meubels, televisie en stereo, computer, zonnescherm, antenne, vloerbedekking, etenswaren, gordijnen, modellen van auto’s, boten en vliegtuigen, zitmaaier en medische spullen die je huurt of tijdelijk gebruikt. Hiernaast wordt contant geld tot 1250 euro vergoed. In sommige gevallen worden voorwerpen niet in het geheel vergoed zoals een fiets op de oprit ( omdat dit een verhoogd risico heeft qua diefstal ).

De FBTO woonhuisverzekering

Heb je een koopwoning en wil je dit verzekeren bij FBTO? Geen probleem, je sluit hiervoor de FBTO woonhuisverzekering voor af, de opstalverzekering van FBTO. Je huis is dan verzekerd tot 450.000 euro voor bijvoorbeeld water, storm, brand of inbraak.

 

Klanten beoordelen FBTO met een 7,5

 

Gebaseerd op 6950 klantbeoordelingen. Bron: FBTO

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken biedt jou hulp als het gaat om het vergelijken van de FBTO woonverzekering. Wij bieden in samenwerking met Komparu een woonverzekering vergelijker aan die woonverzekeringen met elkaar vergelijkt op basis van jouw wensen qua woonverzekering.

FBTO woonverzekering 2019
3.3 (66.67%) 6 votes