Met € 99,70 één van de laagste maandpremies

De zorgpremies voor 2017 zijn harder gestegen dan verwacht. De consument gaat gemiddeld € 10,- per maand meer betalen. Maar er is ook goed nieuws. Net als voorgaande jaren biedt UnitedConsumers tot 10% korting op de drie basisverzekering van VGZ. Vanwege de gunstige premiestijging van VGZ biedt het UnitedConsumers ZorgCollectief dit jaar één van de laagste zorgpremies aan. De laagste maandpremie komt in 2017 uit op € 99,70.

 
De VGZ Goede Keuze is het minst gestegen van alle natura selectief basisverzekeringen. Bovendien biedt de VGZ polis in vergelijking met andere natura selectief polissen weinig keuzebeperkingen. Met de 5% korting van UnitedConsumers komt de maandpremie van deze polis uit op € 99,70 per maand. Tegen een hele scherpe premie, wordt veel zorg vergoed.

 
Ook de VGZ Ruime Keuze is één van de zorgverzekeringen die het minst hard is gestegen. De naturapolis van VGZ stijgt slechts met 4,63%, terwijl de gemiddelde stijging rond 7,55% ligt. UnitedConsumers biedt 10% korting op VGZ Ruime Keuze, waardoor de maandpremie uitkomt op € 101,65. De maandpremie van deze naturapolis is vergelijkbaar met de budgetpolissen van andere verzekeraars. Het verschil? Deze VGZ basisverzekering biedt, zoals de naam al suggereert, een ruime keuzevrijheid. Deze zorgpolis is via UnitedConsumers goed én goedkoop!

 
De restitutiepolis VGZ Eigen Keuze is ten opzichte van 2016 ook weinig gestegen, waardoor de premie in vergelijking met de andere zorgverzekeraars laag is. Gemiddeld kost de premie van een restitutiepolis in 2017 € 114,96. Met 10% korting komt de maandpremie bij UnitedConsumers uit op € 107,05. Hiermee staat deze polis in de top 3 van restitutie basisverzekeringen.

 
Besparing via UnitedConsumers
ZorgCollectief UnitedConsumers biedt al 12 jaar kortingen tot 10% op de drie basisverzekeringen van VGZ. Dit is mogelijk door collectief zorg in te kopen bij VGZ, efficiënte administratie en lage marketingkosten. De consument betaalt de maandelijkse premie aan VGZ en krijgt de korting van UnitedConsumers terug in een persoonlijk kortingstegoed. De consument kan zelf bepalen wanneer de korting uitgekeerd wordt. In een jaar tijd loopt de korting voor één volwassene op tot € 63,00 bij Goede Keuze, € 135,60 bij de Ruime Keuze basisverzekering en € 142,80 bij Eigen Keuze.

Direct afsluiten >

© 2017 VERZEKERINGEN VERGELIJKEN | VERGELIJKEN = BESPAREN!

logo-footer