vrije zorgkeuze zilveren kruis zorgverzekering

 

Zilveren Kruis biedt drie varianten van haar zorgverzekering aan als het gaat om de vrije zorgkeuze. Deze drie varianten; Beter Af Selectief, Beter Af en Beter Af Exclusief bepalen hoeveel je vergoed krijgt bij een zorgverlener die geen contract heeft met Zilveren Kruis. De drie varianten van vrije zorgkeuze hebben een oplopende maandpremie.

Beter Af selectief
Zilveren Kruis biedt een vergoeding van 70% bij een zorgverlener naar jouw keuze die geen contract heeft met Zilveren Kruis. Heeft de zorgververlener of ziekenhuis wel een contract met de zorgverzekeraar dan wordt 100% van de behandeling vergoed.

Beter Af
Zilveren Kruis biedt een vergoeding van 80% bij een zorgverlener naar jouw keuze die geen contract heeft met Zilveren Kruis. Heeft de zorgververlener of ziekenhuis wel een contract met de zorgverzekeraar dan wordt 100% van de behandeling vergoed.

Beter Af Exclusief
Zilveren Kruis biedt een marktconform vergoeding van 100% bij de zorgverlener, zonder contract, naar jouw keuze. Dit is doorgaans het tarief wat in Nederland wordt betaald voor een behandeling of dienst. Heeft de zorgververlener of ziekenhuis wel een contract met de zorgverzekeraar dan wordt 100% van de behandeling vergoed.

Samengevat
Zilveren Kruis biedt 3 varianten als het gaat om de vrije zorgkeuze, de verschillende varianten zijn oplopend in maandpremie. In de duurste zorgverzekering variant wordt praktisch alles vergoed op basis van marktconform tarieven.

Afsluiten Zilveren Kruis zorgverzekering
Heb jij jouw keuze gemaakt en past de Zilveren Kruis zorgverzekering het beste bij jou? Ga dan direct naar zilverenkruis.nl

Nog niet zeker? Vergelijk de Zilveren Kruis zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van Zilveren Kruis voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

vergelijken-300x75

Vrije zorgkeuze Zilveren Kruis 2019
4.5 (90%) 2 votes