CZ zorgverzekering

CZ zorgverzekeringCZ zorgverzekering vanaf € 114,95 per maand in 2020 ( Zorgbewust polis ). CZ is een van de grootste zorgverzekering verstrekkers van ons land en biedt dan ook vele mogelijkheden als het gaat om de zorgverzekering in 2020. CZ biedt drie verschillende basisverzekeringen aan in 2020, de vermeldde zorgpremies zijn met een eigen risico van € 385,-. Direct afsluiten > of vergelijk deze zorgverzekering.

Nog niet zeker? Vergelijk de CZ zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de aanvullende zorgverzekeringen van CZ voldoen aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Klanten beoordelen CZ met een 7,6
Gebaseerd op 3517 klantbeoordelingen. Bron: Kiyoh

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu.