Ditzo biedt in 2019 drie verschillende tandartsverzekeringen aan. De verschillen tussen de drie tandartsverzekeringen staan hieronder beschreven. De Ditzo tandartsverzekering is vanaf € 9,25 per maand af te sluiten.

TandGoed
€ 11,50 p.m.
TandGoed vergoedt 75% voor normale behandelingen en specialistische ingrepen zoals bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of het plaatsen van bruggen, tot € 250 per jaar
TandBeter
€ 15,50 p.m.
TandBeter is de meest gekozen dekking en vergoedt 100% voor normale behandelingen en specialistische ingrepen zoals bijvoorbeeld een wortelkanaalbehandeling of het plaatsen van bruggen, tot € 250 per jaar.
TandBest
€ 30,75 p.m.
Zonder enige zorgen naar de tandarts en mondhygiënist? TandBest is de tandartsverzekering met de hoogste vergoeding. Normale behandelingen worden 100% vergoed en overige behandelingen 75%, tot € 500 per jaar.

Nog niet zeker? Vergelijk de Ditzo tandartsverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de tandartsverzekering van Ditzo voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Vergelijk zorgverzekering

Ditzo tandartsverzekering 2019
4.2 (84%) 5 votes