De aanvullende zorgverzekering FBTO biedt 11 verschillende modules. Deze modules staan in zijn geheel onderstaand beschreven. Twee modules kunnen alleen aan het begin van het jaar worden afgesloten: Module Tand en Module Spieren & gewrichten. Alle modules die worden aangezet lopen wel tot 31 december 2019. Vanaf dat moment kunnen modules weer worden uitgezet.

Module Zorg in het buitenland
Vanaf € 1,95 p.m.
Je bent verzekerd voor spoedeisende zorg. Kies voor 'Europa' of 'Wereld'. Je kunt de module het hele jaar aanzetten.
Module Gezichtszorg & Orthodontie
Vanaf € 23,75 p.m.
Aanvullend verzekerd voor een beugel van je kind. Verzekerd voor acnebehandelingen. € 100,- vergoeding bij aankoop bril van Specsavers.
Module Ongevallen
Vanaf € 1,50 p.m.
Maximaal € 50.000 bij blijvende invaliditeit. Maximaal € 10.000 bij overlijden. Je kunt de module het hele jaar aanzetten.
Module Tand ongeval
Vanaf € 0,95 p.m.
Vergoeding voor tandheelkundige zorg als gevolg van een ongeval. Maximaal € 10.000,- per kalenderjaar, per verzekerde. Je kunt de module het hele jaar aanzetten
Module Gezinsplanning
Vanaf € 14,75 p.m.
Je krijgt van ons een medisch kraampakket. Vergoeding voor de eigen bijdrage voor de bevalling en kraamzorg. Vergoeding voor anticonceptie en sterilisatie.
Module Zorg & Herstel
Vanaf € 1,25 p.m.
Vergoeding bij ziekte en herstel. Vergoeding voor bijvoorbeeld gezinszorg. Online EHBO-cursus bij het Rode Kruis.
Module Alternatieve geneeswijzen
Vanaf € 8,25 p.m.
Verzekerd voor alternatieve geneesbehandeling. Vergoeding voor alternatieve geneesmiddelen. Kies je maximale vergoeding: € 200,- of € 350,-. Kies de module tegelijk met je basisverzekering.
Beter in je vel
Vanaf € 2,50 p.m.
Online hulp van professionals. Extra telefonische begeleiding als je daar behoefte aan hebt. Begin waar en wanneer je wilt. Anoniem naar de psycholoog.
Module Conditie & Fitheid
Vanaf 4,95 p.m.
Je bent aanvullend verzekerd voor sportmassage. Aanvullend verzekerd voor personal training. Kies de module tegelijk met je basisverzekering

De onderstaande modules kunnen alleen aan het begin van het jaar worden afgesloten. Deze lopen dan ook tot januari 2019.

Module Tand
Vanaf € 8,95 p.m.
Kies zelf voor welk bedrag je verzekerd wilt zijn Jij kiest voor 75% of 100% vergoeding voor tandartskosten bij de vergoeding € 250,- Wil je een vergoeding van 100% voor je tandartskosten? Dat kan!
Module Spieren & Gewrichten
Vanaf € 5,75 p.m.
Vergoeding voor fysio- en oefentherapie Cesar/Mensendieck Kies zelf je maximale vergoeding Minder fysiotherapie nodig? Kies voor € 200,- vergoeding per kalenderjaar

Nog niet zeker? Vergelijk de FBTO zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de modules van FBTO voldoen aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Vergelijk zorgverzekering

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken biedt jou hulp als het gaat om het vergelijken van de FBTO zorgverzekering. Wij bieden in samenwerking met Komparu een zorgverzekering vergelijker aan die zorgverzekeringen met elkaar vergelijkt op basis van jouw wensen qua zorgverzekering.

Aanvullende zorgverzekering FBTO 2019
4 (80%) 2 votes