FNV zorgverzekering of het zorgcollectief van FNV en Menzis voor leden van de FNV. Als FNV-lid krijg je 8% korting op jouw basisverzekering en 10% korting op jouw aanvullende zorgverzekering. Zo kan het zijn dat de FNV zorgverzekering voor jouw de goedkoopste en beste oplossing is. Direct afsluiten

 

Basispakket FNV 2019

Het basispakket voor de FNV zorgverzekering 2019 is helaas nog niet bekend gemaakt.

Nog niet zeker? Vergelijk de FNV zorgverzekering 2019

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van FNV voldoen aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

vergelijk-zorgverzekering

Over Verzekeringen Vergelijken

Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu. Daarnaast bieden wij een aantal exclusieve kortingen via onze website op zorgverzekeringen.

FNV zorgverzekering 2019
2.5 (50%) 6 votes