menzis zorgverzekeringMenzis is een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Hierdoor ben je met de basisverzekering altijd verzekerd van zorg van de juiste kwaliteit. Bij Menzis kun je de basis zorgverzekering uitbreiden met 6 verschillende aanvullende zorgverzekeringen. De zorgpremie van Menzis is € 107,- p.m. met een eigen risico van € 385,-. Direct afsluiten >

Menzis biedt ook aanvullende pakketten voor de verschillende leeftijdscategoriën. Zo kun je kiezen voor een jongerenverzekering en uit een van de vier samengestelde aanvullende pakketten waarin bijvoorbeeld geneesmiddelen in het buitenland, brillen en contactlenzen, ooglaserbehandelingen en alternatieve behandelwijzen worden vergoed. Daarnaast zijn kinderen tot 18 jaar altijd gratis meeverzekerd!
 

Menzis Basis Voordelig
Natura polis
Vanaf € 103,- p.m.
U kiest zorgvuldig. U heeft ruime keuze uit goede zorgaanbieders
Gaat u naar een zorgaanbieder zonder contract? Dan krijgt u maximaal 65% of 75% vergoed
Regel alles zelf en eenvoudig online
Menzis Basis
Natura polis
Vanaf € 119,- p.m.
U heeft ruime keuze uit goede zorgaanbieders
Gaat u naar een zorgaanbieder zonder contract? Dan krijgt u altijd maximaal 75% vergoed
Persoonlijk contact of alles zelf online regelen
Menzis Basis Vrij
Restitutie polis
Vanaf € 122,- p.m.
U kiest zelf uw zorgaanbieder
U krijgt 100% van het marktconforme tarief vergoed
Persoonlijk contact of alles zelf online regelen

Nog niet zeker? Vergelijk de Menzis zorgverzekering 2017

Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van Menzis voldoen aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

 

vergelijk-zorgverzekering

 

Naast de basisverzekering biedt Menzis ook een aanvullende verzekering aan, dit is onderverdeeld in 6 aanvullende pakketten, waaronder een speciale aanvullende verzekering voor studenten en een speciale aanvullende verzekering voor senioren. Ook heeft Menzis 3 tandartspakketten. Al deze pakketten zijn samengesteld om u het beste van dienst te zien als het gaat om zorg.

 

Klanten beoordelen Menzis met een 6,6

Gebaseerd op 190 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

 

Over Verzekeringen Vergelijken
Wij van Verzekeringen Vergelijken hebben een unieke zorgverzekering vergelijker online geplaatst waarbij u in 5 minuten tijd uw zorgverzekering kunt vergelijken op basis van alle premies. U kunt in de overzicht direct zien, wat overigens gebaseerd is op uw wensen, waar u de goedkoopste zorgverzekering kunt afsluiten. Wacht niet langer en begin vandaag met besparen op uw zorgverzekering.