NN zorgverzekering

NN zorgverzekeringNationale Nederlanden oftewel NN biedt in 2020 ook een zorgverzekering aan. De zorgpremie in 2020 is € 122,76. Naast de basiszorgverzekering is er ook een mogelijkheid om aanvullende zorgverzekeringen af te sluiten. Ook kun je bij de NN zorgverzekering een “luxe verpleging” pakket afsluiten voor € 20,- per maand. Direct overstappen >

Nog niet zeker? Vergelijk de NN zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van Nationale Nederlanden voldoen aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze.

Eigen Risico
Het eigen risico is bepaald op € 385 per jaar. Naast het vastgestelde eigen risico kan er gekozen worden op het vrijwillige eigen risico op te hogen. Dit kan tot maximaal € 875, hoe hoger het vrijwillige eigen risico hoe lager de maandpremie.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers.