OZF zorgverzekering

OZF zorgverzekeringDe OZF zorgverzekering 2020 is onderdeel geworden van Zilveren Kruis. Zij bieden naast de basisverzekering kan er gekozen worden voor verschillende aanvullende zorgverzekeringen en tandartsverzekeringen. De maandpremies van de aanvullende zorgverzekering worden bepaald op basis van leeftijd.

Nog niet zeker? Vergelijk de OZF zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van OZF voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Klanten beoordelen OZF met een 7,6
Gebaseerd op ‎2339 klantbeoordelingen. Bron: Consumentenbond

Eigen Risico
Het eigen risico is bepaald op € 385 per jaar. Naast het vastgestelde eigen risico kan er gekozen worden op het vrijwillige eigen risico op te hogen. Dit kan tot maximaal € 875, hoe hoger het vrijwillige eigen risico hoe lager de maandpremie.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers.