Plus zorgverzekering 2020

Plus zorgverzekeringPlus zorgverzekering is een samenwerking tussen de bank ING en de zorgverzekeraar VGZ. Zij hebben haar krachten gebundeld en gezamenlijk een zorgverzekering samengesteld. De zorgpremie voor het basispakket van Plus zorgverzekering 2020 is helaas nog niet bekend. Vervolgens biedt plus zorgverzekering 3 pluspakketten aan, deze pakketten kunt u vergelijken met de aanvullend verzekering. Direct vergelijken >

De tandartsverzekering kan bij de plus zorgverzekering worden toegevoegd, ook hier zijn verschillende keuzes in met verschillende prijzen. Wij hebben plus zorgverzekering opgenomen in onze zorgverzekering vergelijker, vergelijk vandaag op basis van uw wensen de zorgverzekering van 2020 en bespaar tot 250 euro per jaar op uw zorgkosten.

Vergelijk direct de plus zorgverzekering met alle zorgverzekeringen van 2020 en zie direct welke zorgverzekering het beste bij jou past. Je kunt in de vergelijker aangeven wat jouw voorkeuren zijn voor de zorgverzekering en hierop komt de zorgverzekering vergelijker met een advies op maat. Wacht niet langer en start direct met vergelijken en besparen in 2020 op jouw zorgverzekering.

Nog niet zeker? Vergelijk de Plus zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van Plus zorgverzekering voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Eigen Risico
Het eigen risico is bepaald op € 385 per jaar. Naast het vastgestelde eigen risico kan er gekozen worden op het vrijwillige eigen risico op te hogen. Dit kan tot maximaal € 875, hoe hoger het vrijwillige eigen risico hoe lager de maandpremie.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers.