VGZ Gezin is de aanvullende zorgverzekering van VGZ voor gezinnen. Hieronder zie je alle vergoedingen die binnen dit aanvullende pakket vallen.

VGZ Gezin Basis 2018
€ 21,99 p.m.
Beweegzorg, zoals fysiotherapie: 7 behandelingen per jaar
Kraamzorg: kraampakket van VGZ
Tandartsverzekering: € 250 per jaar. 100% vergoeding voor preventieve controle. Overige mondzorg: 80% vergoed.
Budget preventie, zoals vaccinaties € 75 per jaar + wereldwijd spoedeisende hulp op vakantie
Mantelzorg: vergoeding voor 4 dagen vervangende mantelzorg. En € 250 voor de mantelzorgmakelaar.
 
 
VGZ Gezin Uitgebreid 2018
€ 54,99 p.m.
Beweegzorg, zoals fysiotherapie: 18 behandelingen per jaar
Kraamzorg: kraampakket van VGZ. Zwangerschapscursus € 150 per jaar. Bevalling zonder medische noodzaak: volledige vergoeding in een geboortecentrum of ziekenhuis. 15 uur luxe kraamzorg.
Tandartsverzekering: € 450 per jaar. 100% vergoeding voor preventieve controle. Overige mondzorg: 80% vergoed.
Budget preventie, zoals vaccinaties € 400 per jaar + wereldwijd spoedeisende hulp op vakantie
Mantelzorg: vergoeding voor 10 dagen vervangende mantelzorg. En € 500 per jaar voor mantelzorgmakelaar.
Orthodontie tot 18 jaar: 80% tot 2.500 voor de hele looptijd van de aanvullende verzekering. Vanaf 18 jaar: € 350 voor de hele looptijd van de aanvullende verzekering.
Per 3 jaar vergoeding voor één complete bril bij onze gecontracteerde leveranciers. Of € 75 bij een niet-gecontracteerde leverancier. Of € 125 vergoeding bij een andere opticien.

Nog niet zeker? Vergelijk de aanvullende zorgverzekeringen 2018

Ben je nog niet geheel zeker of de aanvullende zorgverzekering van VGZ voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een andere aanvullende zorgverzekering beter voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers. Wij bieden onze zorgverzekering aan in samenwerking met Komparu. Daarnaast bieden wij een aantal exclusieve kortingen via onze website op zorgverzekeringen.