ZorgDirect zorgverzekering

Zorgdirect zorgverzekeringDe basis zorgverzekering van ZorgDirect heeft een zorgpremie in 2019 van € 124,90 met een eigen risico van 385 euro. Bij ZorgDirect kun je naast het verplichte eigen risico ook een vrijwillig eigen risico kiezen, hierdoor gaat de maandpremie naar beneden. Bij een eigen risico van € 885,- wordt de zorgpremie lager per maand. Direct afsluiten of vergelijk ZorgDirect

Collectiviteit of online gemak
Bij ZorgDirect heb je altijd recht op een collectiviteitskorting. Deze korting kun je op twee manier bemachtigen:
Jouw werkgever biedt een collectiviteit verzekering aan van ZorgDirect;
Je kiest voor het pakket, online gemak.
Bij bovenstaande pakketten krijg je 10% korting op de zorgpremie.

Nog niet zeker? Vergelijk de ZorgDirect zorgverzekering 2020
Ben je nog niet geheel zeker of de basisverzekering van ZorgDirect voldoet aan jouw wensen of wil je zien of een goedkopere zorgverzekering ook voldoet aan jouw wensen? Vergelijk dan gemakkelijk en snel alle zorgverzekeringen met elkaar en maak een keuze op basis van jouw resultaten.

Klanten beoordelen ZorgDirect met een 7,5
Gebaseerd op 837 klantbeoordelingen. Bron: Independer

Eigen Risico
Het eigen risico is bepaald op € 385 per jaar. Naast het vastgestelde eigen risico kan er gekozen worden op het vrijwillige eigen risico op te hogen. Dit kan tot maximaal € 875, hoe hoger het vrijwillige eigen risico hoe lager de maandpremie.

Over Verzekeringen Vergelijken
Verzekeringen Vergelijken is een onafhankelijk platform voor het vergelijken van verzekeringen. Wij willen jouw helpen bij het maken van de beste keuze als het gaat om verzekeringen. Deze beste keuze willen wij jou bieden op basis van jouw wensen en dit doen wij door onze verschillende verzekering vergelijkers.